Study guides

Q: What number do you multiply to 5 to get 60?

Write your answer...

Submit

Related questions

To find 60 percent of a number, multiply the number by 0.6. In this instance, 0.6 x 5 = 3. Therefore, 60 percent of 5 is 3.

To find 500 percent of a number, multiply the number by 5. In this instance, 5 x 12 = 60. Therefore, 500 percent of 12 is equal to 60.

You can multiply 12 by any number. For example 12 multiplied by 3 is 36 or 12 multiplied by 5 is 60

For example how about: 5*12 = 60

One dozen is 12, so you simply have to multiply 12 by 5 to get your answer of 60 cookies.

This is very easy to work out if you have a good head for numbers or a calculator. Just multiply the two numbers. 5 times 12 equals 60. Therefor 60 divided by 5 equals 12.

Multiply the number by 60/100 which is 0.6

60 is the smallest # that works. Seeing as none of them share factors, you'll need to multiply them. 3*4*5=60.

To change a fraction into percentage form, divide 100 by the denominator (the number underneath) and multiply by the numerator. So, if the fraction was 3/5, you would divide 100 by 5 (20) and multiply by 3, giving 60%. 60% of 1 dollar is 60 cents. the other way is to multiply the numerator by 100 and divide by the denominator (ie. multiply 3 by 100 (300) and divide by 5 = 60(%))

there are 12 months in a year. multiply the number of years by 12. Example: How many months are there in 5 years? 12*5=60 there are 60 months in 5 years

To determine what percentage of 5 is 3, simply divide the total number, five, by the number in question, in this case three, and multiply the result by 10. 5/3= .60 x 10 = 60%

There are 60 minutes in one hour, so multiply by 60 to get minutesThere are 60 seconds in one minute, so 60 x 60 = 3600 seconds ni one hour, so multiply by 3600 to get seconds.If you have a number of hours which has a whole number and a decimal part:keep the whole number of hours and multiply the fractional part by 60 to get the number of minutes;keep the whole number of minutes and multiply the fraction of minutes by 60 to get seconds.eg 5.338 hours = 5 hours and 0.338 x 60 = 20.28 minutes20.28 minutes = 20 minutes and 0.28 x 60 = 16.8 secondsSo 5.338 hours = 5 hours, 20 minutes, 16.8 seconds.

There are 12 inches is a foot, so to find the answer multiply 12 by the number of feet (5) then add the remaining 4 inches to that answer. Example 12 x 5 = 60 + 4 = 64. The answer is 64 inches.

1660

Choose one number (other than zero). Then divide -60 by this number to get the other number.

The product is what you get when you multiply one number by another, so the product of 10 x 60 is 600.

10 explanation: from 60 to 30 you multiply by 1/2 from 30 to 20 you multiply by 2/3 from 20 to 15 you multiply by 3/4 from 15 to 12 you multiply by 4/5 from 12 to 10 you multiply by 5/6

multiply them out 2 * 2 *3 * 5 = 60

An hour is 60 minutes. Multiply the number of hours by 60 to find the number of minutes. To get from minutes to hours, divide the number of minutes by 60.

multiply ... 92.4

Multiply the number by 0.60

10x2x30

Yes - because, if you multiply 12 by 5, you get exactly 60 !

Each second is (1 and 2/3) hundredths of a minute. If you have some number of seconds to convert, you have a choice: Option #1: Long division. Divide the (number of seconds) by (60). Multiply the quotient by (100). The answer is the number of (hundredths of a minute). Option #2: Take the number of seconds. Multiply it by (5/3). The answer is the number of (hundredths of a minute).

Firstly multiply by 10Secondly divide by 2Example: 5 x 66 x 10 = 6060 / 2 = 30 = 5 x 6